AKTUELNO

Besplatna info sesija za roditelje: Gdje u srednju školu

Besplatna info sesija za roditelje: Gdje u srednju školu

Udruženje Mame čiji je cilj promocija kvalitetnijeg života porodice i društva u cjelini, 17. aprila, odnosno u srijedu, organizuje info sesiju za roditelje “Gdje u srednju školu”, na kojoj će imati priliku saznati sve o upisu u srednje škole u Kantonu Sarajevo kako bi pomogli svojoj djeci pravovremenim i korisnim savjetima.

Također, roditelji će moći razgovarati s direktorom osnovne škole “Safvet - beg Bašagić” Namirom Ibrahimovićem i vanrednom profesoricom na Pedagoškom fakultetu u Sarajevu Elmom Selmanagić - Lizde, te dobiti saznanja  koja su im potrebna, ali i otkriti moguće poteškoće s kojima će se susretati.

Udruženje Mame su do sada realizovali nekoliko radionica pod nazivom “Izazovi suvremenog roditeljstva” koje su roditeljima nudile informacije i savjete vezano za različite probleme i nedoumice s kojima se susreću.

Infosesija za roditelje “Gdje u srednju škole” je besplatna, a bit će održana u prostorijama Udruženja Mame, na adresi Zaima Šarca 14 b u terminu od 18.00 do 20.00 sati.

Broj mjesta je ograničen, s toga izvršite prijavu na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte i ovo: Ajša Meholjić: Najčešći uzrok cerebralne paralize je prijevremeni porod