KURSEVI

Uživajte u ''Ledenoj čaroliji'' na Vilsonovom šetalištu, klizanje i zabava sve do 26. januara

Uživajte u ''Ledenoj čaroliji'' na Vilsonovom šetalištu, klizanje i zabava sve do 26. januara

I ove godine, tim Ledene Čarolije i Općina Novo Sarajevo pomjera granice, te su za vas pripremili izuzetno bogat sadržaj. Uživajte na ledu i napravite nova, slatka sjećanja.

Svakog dana na Ledenoj Čaroliji potpuno besplatno možete koristiti klizalište, uključujući i klizaljke.

Potpuno besplatno za naše mališane, organizovana je i škola klizanja od, 16:00 sati do 17:30 sati. (prijave putem fb profila Ledene Čarolije). Neka ovo budu njihovi prvi koraci na klizaljkama.
Nakon škole klizanja svakodnevno će biti organizovano "Kids time" za najmlađe klizače u pratnji roditelja, a od 19:00 sati svakog dana možete uživati u klizanju uz sjajne DJ-eve.


U subotu 28. decembra u saradnji sa prijateljem projekta Elektroprivreda, Ledena čarolija priređuje doček dječije Nove godine.
Svakog dana u terminu od 12:00 do 14:00 sati, mališani se mogu družiti i slikati sa Djeda Mrazom. Simpatični Djedica vas čeka i obećava sjajnu zabavu.


Na raspolaganju vam je i predivna Juicy igraona za mališane sa igračkama i tetom čuvalicom, a svakoga dana imamo i Plantago čajroliju - Happy hour 17:00 –18:00 sati. Besplatna podjela ukusnih i zdravih čajeva.


Svakog vikenda organizuju se  edukativne, interaktivne, spotrtske i muzičke radionice (za više informacija pratite fb profil) dok pored pored navedenog sadržaja svake sedmice možete osvojiti i vrijedne nagrade.

Ledena čarolija vas očekuje u velikom broju, kako na otvaranju tako i svaki naredni dan kako bismo zajedno uživali u nikad boljoj Ledenoj Čaroliji. Neka raspust u Sarajevu bude predivan!

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

5 znakova da ste izabrali pravo ime za bebu