MAMA

Ella Dvornik otkrila koje igračke koristi njena kćerkica tokom tokom zajedničke izolacije

Ella Dvornik otkrila koje igračke koristi njena kćerkica tokom tokom zajedničke izolacije

Hrvatska blogerica Ella Dvornik jedna je od onih koji se pridržavaju preporuka o izolaciji. Kako bi zaštitila svoju porodicu sebe, ali i druge ljude, vrijeme provodi u njihovom domu. Naravno, biti zatvoren u četiri zida s dvogodišnjim djetetom i novorođenčetom može biti poprilično izazovan zadatak. Zato je Ella nedavno pitala svoje pratitelje za savjet kako da zabavi Balie. Tom je prilikom podijelila fotografiju koja bi mogla biti spas za roditelje bez ideja koji su također u izolaciji s djecom.

- Sad nažalost nemamo doma dovoljno zanimacija za ovo hiperaktivno dijete. Definitivno sam se trebala bolje opremiti sa zabavnim programom za Balie, pogotovo zato što joj sestra nije dovoljno velika da se skupa igraju - napisala je te potaknula razmjenu ideja na svom Instagramu.

U vrlo kratkom roku popis savjeta je postao poprilično dugačak, a porodica Dvornik-Pearce ih je odlučila poslušati. Naručili su zavidnu kolekciju igračaka te je Ella kamerom zabilježila reakciju malene Balie, a u novom vlogu je otkrila i koje igračke su joj ekspresno postale omiljene.

Video pogledajte ovdje.

(Index.hr, kidsinfo.ba)