IZLETI

Velika zabava vas očekuje sutra na Zelenom viru

Velika zabava vas očekuje sutra na Zelenom viru

Na Zelenom viru u Olovu, jednom od najljepših bh. izletišta sutra će bit upriličen interesantan zabavni program. Kupači čeličnog srca takmičit će se u skokvima sa stijene u rijeku Biošticu, a priliku da pokažu svoju dobru formu i tehnike plivanja imat će i oni koji se prijave za trku na 100 metara.

Domaćini i organizatori ističu da je ideja ovakvog druženja potekla iz činjenice da veliki broj posjetitelja, pored bazena koji se pune termalnom vodom, osvježenje pronalazi u malom vještačkom jezeru na kojem je izletšte smješteno.

Nevjerovatno je koliko ljudi vole prirodu i ovaj prirodni ambijent. Svakodnevno imamo priliku gledati kupače i skakače sa stijene i mosta, gosti odmaraju na brani, ispod brane, uživaju u pogledu koji se sa stijena prostire prema bazenima. Zato smo odlučili da napravimo jednu veliku popodnevnu zabavu uz muzičku pratnju popularnog Šaćira Ametija i njegovog benda. Osigurane su i nagrade za najbolje takmičare, bit će lijepo, pozivam sve da dođu i uživaju – govori u ime organizatora Dalibor Lokmer.

Sportsko-muzička razonoda na Zelenom viru u Olovu trajat će od 16 do 20 sati, a prijave za takmičenje moguće je izvršiti neposredno pred početak takmičenja. Cjelodnevna ulaznica košta 5 KM, dok je cjelodnevno korištenje parking mjesta 3 KM. 

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte i ovo:  Ljeto u BiH: Od vrućina i visokih temperatura osvježenje potražite na ovih 9 lokacija