VIJESTI

Baščaršijske noći: Besplatan primjerak petog broja KIDSinfo vodiča za roditelje preuzmite u BKC-u

Baščaršijske noći: Besplatan primjerak petog broja KIDSinfo vodiča za roditelje preuzmite u BKC-u

U okviru 23. festivala “Baščaršijske noći” na samom ulazu Bosanskog kulturnog centra preuzmite i besplatan primjerak petog broja KIDSinfo jedinog vodiča za roditelje.

Ovaj tradicionalni ljetni festival održava se svake godine u periodu od 01. do 31. jula, a u programu su zastupljeni različiti segmenti umjetnosti: opera, balet, savremeni ples, klasična i savremena muzika, pozorišne predstave, književne večeri, programi za djecu, filmske projekcije i folklorni sadržaji.

Sve zainteresovane za programe festivala koji će biti održani u Bosanskom kulturnom centru pozivamo da preuzmu naš ljetni broj vodiča izdavača Fondacije INFOHOUSE iz Sarajeva, koji na jednom mjestu pruža sve informacije potrebne djeci i roditeljima u svim sferama života.

Naime, osnovne kategorije u vodiču su bebe, osnovci i tinejdžeri, a za svaku dobnu skupinu možete pronaći informacije i ideje gdje proslaviti rođendan, kod kojeg doktora otići, gdje u šoping ili na izlet, kao i mnoge druge.

Osim toga, u ovom broju možete pronaći i savjete za bezbrižno ljetovanje na moru s bebom, deset stvari koje svaka trudnica treba spakovati u torbu za porodilište, četiri idealna poklona za punoljetstvo, ali i zašto je dobro upisati dijete na časove plesa.

Sve to i više možete saznati samo ukoliko preuzmete besplatan primjerak našeg vodiča.

Inače, uz domaće ansamble i umjetnike, te gostovanja evropskih i svjetskih grupa i pojedinaca, Sarajevo - glavni grad Bosne i Hercegovine - svakoga jula postaje istinski centar kulture, kada čitav grad odiše jednom posebnom “festivalskom” atmosferom.

Ulaz za sve događaje festivala je besplatan!

(Kidsinfo.ba)