fbpx

dm drogerie markt BiH: Samo prirodno je dovoljno dobro za vašu bebu

U težnji da živimo što jednostavnije, prirodnije i svjesnije svoga okruženja, sve pažljivije biramo proizvode koje koristimo. Posebno ako se radi o proizvodima kojima njegujemo naše najmlađe. Otkrivamo vam u nastavku novu liniju proizvoda namijenjenih bebama i djeci iz radinosti bosanskohercegovačkog brenda Organlook. Proizvodi Babylook su osmišljeni, dizajnirani te izrađeni u Bosni i Hercegovini.

Potpuno prirodni proizvodi

Linija proizvoda Babylook u čijem se nazivu nalazi i riječ Natural, obogaćena je shea maslacem, ekstraktom nevena, biljnim uljima badema, kokosa i suncokreta koji su bogati vitaminima A, E i F koji hrane kožu i štite je od negativnih vanjskih utjecaja. Pogodna je za korištenje od rođenja jer ne sadrži štetne tvari poput parabena, alkohola, sintetskih konzervansa, derivata nafte, vještačkih boja i mirisa. Mirisi cijele kolekcije potiču iz mirisnih eteričnih ulja te iz prirodnih aroma hladno cijeđenih biljnih ulja. Babylook šampon i kupka su izrađeni od organski certificiranog pjenila koje ne sadrži formaldehide, PEG, SLS, SLES, niti bilo koje druge sulfate.

Babylook ulje

Slatko i mekano poput nježnog dodira, Babylook ulje sadrži potpuno prirodne sastojke. Primijenjeno sprejom, ulje se upija u kožu, omotavajući ga slasnim mirisom svježe klementine i tople vanilije, zapečaćeno delikatnim uljem od badema, koje umiruje kožu, čini je podatnom i njegovanom, ostavljajući satensko-glatku površinu, za osjećaj blagostanja i potpunog spokojstva dok istovremeno očarava mame toliko da i same probaju proizvod na svojoj koži.

Babylook šampon

Idealan za kupanje, Babylook šampon pretvara uobičajeno kupanje vaše bebe u magične trenutke okrepljujući čula cvjetovima kamilice i vanilije, omotavajući kožu sa suptilnim mirisom svježeg bergamota, a zbog biljnih ulja masline i kokosa posebno je pogodan za osjetljivu kožu, kosu i vlasište ne samo bebe već i djece i odraslih podjednako.

Babylook krema

Ispunjena shea puterom, Babylook krema je pravi odgovor na suštinske cjelodnevne potrebe kože vaše bebe, ostavljajući kožu elastičnom, glatkom i nahranjenom vitaminima A, E i F te esencijalnim masnim kiselinama iz kokosovog i nevenovog ulja. Prozračni film pruža i dodatnu blagu zaštitu od UV sunčevih zraka.

(dm-drogeriemarkt.ba, Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Zerina Suyabatmaz objavila novi video: Sve što treba bebi uzrasta od tri do šest mjeseci

Naredna priča

Milica Kokotović: Emotivna poruka povodom sinovog rođendana

Najnovije iz VIJESTI

-->