VIJESTI

Kidsinfo.ba je pronašao listu Djeda Mraza o lokacijama na kojima će biti podijeljeni paketići u Sarajevu

Kidsinfo.ba je pronašao listu Djeda Mraza o lokacijama na kojima će biti podijeljeni paketići u Sarajevu

Roditelji, jesu li vaša djeca poslala pisma sa željama na adresu Djeda Mraza? Jesu li bili dobri? Simpatični djedica u crvenom odijelu, sa velikom bijelom bradom i hrpom predivnih poklona stiže u naš grad zato budite spremni za vesele zabave. Kidsinfo.ba donosi vam listu lokacija koje će Djed Mraz posjetiti ove godine i na kojima će dijeliti paketiće.

Mališani, Sunnyland Trebević vas poziva na super zabavu 29.12. od 17:00 sati kojoj će prisustvovati brojne maskote, organizuje se i facepainting i oblikovanje balona, a na kraju dolazi nezaobilazni Djeda Mraz koji će da dijeli paketiće, pleše i pjeva sa vama. Pismo Djeda Mrazu možete ubaciti u kutiju koja se nalazi u igraonici, jer će na zabavi biti izvučeno najbolje pismo i nagrađeno poklon paketom.

Importanne centar zajedno sa Kidsinfo.ba i Animatorima Geppetto za vas priređuje tri vesele zabave sa Djeda Mrazom i to 25. decembra, 28. i 29. decembra. Budite dio zabave od 17:00 sati. Sigurni smo, biće ovo dani o kojima će djeca prijateljima pričati iznova i iznova.


Ho-Ho-Ho.. stiže Nova godina, a s njom i Čarolijina novogodišnja zabava. Dragi mališani i roditelji, igraonica Čarolija vas poziva 29.12.2019, u periodu od 18:00 do 21: 00 sat na najbolju zabavu u gradu.
Samo za vas pripremili smo: Magic Show, interaktivna igra s našim animatorima i maskotama, podjela paketića sa Vilom i Djed Mrazom, facepainting. Dođite!

Igraonica Džungla biće jedno od mjesta koje će posjetiti Djeda Mraz. Bliži nam se vrijeme praznika, a kao i svake godine mi mislimo na vas pa tako i ove godine organizujemo podjelu paketića druženje sa Djeda Mrazom i šumskim vilama,facepainting,slikanje i pregršt zabave uz grickalice. Budite u igraonici 27. decembra.

Već tradicionalno, u vašoj igraonici Geppetto , desit će se jedna od najveselijih Novogodišnjih zabava u gradu. Dugo očekivanu posjetu naših poznatih likova, Else, Anne, Djeda Mraza i šašavog Vilenjaka, najavljuje u subotu, 28.12.2019. u terminu 12:00h do 14:00h. Zasigurno to neće biti jedini gosti....ali molimo vas..........psssttttt !!!


Paketići će stići u Pino Nature Hotel - Prvi šumar na Trebeviću.Rezervišite dodjelu paketića za Vaše mališane u idiličnom planinskom ambijentu koja će se održati 27.12.2019. u 18:00 sati.


Djed Mraz vas čeka u najveselijoj kućici na Jana Ice Gardenu. Za vas je pripremio najljepše snježne priče i žarko želi da čuje vaše novogodišnje želje. U kućici je svaki dan od 16:00 do 20:00 sati.

Požuriteee.


Sarajevo Holiday Market je sajamska manifestacija sa brojnim popratnim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima, prilagođenim svim generacijama, a najmlađi posjetioci uživat će u Coca-Cola selu Djeda Mraza u Holiday marketu svaki dan sve do 13. januara.

Dodjela paketića sa Djeda Mrazom biće organizovana u restoranu Đulagin Dvor. Zabava 27.decembra počinje u 18:00 sati, a roditelji na vama je da donesete paketiće.

Konjičko rekreativni centar Pegasos Sarajevo 29. decembra posjetiće Djeda Mraz koji glavom i bradom dolazi da se druži sa našim najmlađim jahačima. Rekao nam je da se i na Sjevernom polu priča o hrabrosti, sposobnosti i dobroti naših mališana i da je morao da dođe i da se sam uvjeri kako su najbolji.

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

Porodična astrologija: Kakvi su roditelji ljudi rođeni u znaku jarca?