fbpx

Ostanite u kući: Dostava hrane na vašu adresu u Sarajevu

Širenje korona virusa unijelo je promjene u, može se slobodno reći, sve aspekte čovjekovog života. Naime, ljudima se, između ostalog, preporučuje da ne napuštaju svoje domove, a u tom procesu će im pomoći i brojni sarajevski ugostiteljski objekti koji će svoj rad zasnivati isključivo na dostavi. 

Donosimo vam spisak nekih od njih. 

Aščinica ASDŽ

Pošto je na snagu stupila zabrana rada svim ugostiteljskim objektima osim onim koji pripremaju i dostavljaju hranu, obavještavamo vas da će Aščinica ASDŽ u narednom periodu dostavljati hranu na adresu. Sve narudžbe možete vršiti na brojeve telefona  033 238 500 ili 062 376 007 (Viber). Radno vrijeme od 9 do 18 sati – stoji u njihovom postu na Facebooku. 

Paša Doner Sarajevo 

Zbog novonastale situacije i novih mjera, a u cilju zaštite zdravlja naših gostiju i uposlenika objekti Paša donera će vršiti samo dostavu hrane. Dostava će se vršiti uz adekvatnu zaštitnu opremu. Dostavu možete naručiti na broj telefona 060 314 80 76. Trudit ćemo se da vjernim kupcima uz naše proizvode makar malo olakšamo ovu situaciju – napisali su oni. 

Revolucija 1764

Povodom novonastale situacije Revolucija 1764 svojim gostima nudi dostavu na kućnu adresu. Nadamo se da se uskoro družimo u normalnim okolnostima – napisali su oni i dodali da ih možete pozvati na broj 033 203 600. 

Kuća čaja Sarajevo 

Poštovani kupci, zbog novonastale situacije u vezi korona virusa želimo vas obavijestiti da ćemo u gradu Sarajevo (zbog lociranosti poslovnica) vršiti besplatnu dostavu čajeva, odnosno proizvoda kuće čaja. Usluga će se vršiti svakim danom od 12:00 do 15:00, osim nedjelje. Za sve narudžbe primljene do 12h isporuka je isti dan. Minimalan iznos narudžbe je 15 KM. Kontat telefon: 033 873 654. Budimo odgovorni i smanjimo bespotrebno kretanje – napisali su oni.  

(Kidsinfo.ba) 

 
Prethodna priča

Volonteri na usluzi starijima u Kantonu Sarajevo

Naredna priča

Preporuke UNICEF-a: Korona virus i dojenje

Najnovije iz VIJESTI

-->