VIJESTI

Upoznajte nove JOHNSON'S® proizvode bez parabena, sulfata i boja

Upoznajte nove JOHNSON'S® proizvode bez parabena, sulfata i boja

Generacije porodica se više od 125 godina oslanjaju na JOHNSON'S® koji sarađuje sa stručnjacima i roditeljima širom svijeta kako bi bio predvodnik u istraživanju i razumijevanju potreba beba i roditelja.

Rezultati odražavaju njihovu temeljnu misiju, odnosno stvaranje svijeta u kojem svaka beba može napredovati. JOHNSON'S®  je uvijek fokusiran na postavljanje novog standarda u pogledu nježnosti i onoga što je najbolje za bebu.

S obzirom na to da današnji roditelji vjeruju da je manje u stvari više, JOHNSON'S® je pažljivo procijenio svaki sastojak u formulama proizvoda, te ih istovremeno učinio nježnim, efikasnim i sigurnim.

Nove formule osmišljene su da budu novi standard za nježnost, kojim se ispunjavaju ili premašuju globalni standardi kvalitete proizvoda za bebe.

Jednostavniji i nježniji proizvodi ne sadrže paraben, sulfate, ftalate. Novi JOHNSON'S® proizvodi ne sadrže ni boje i formulisani su tako da minimiziraju rizik od alergija, te sadrže 90 posto prirodno dobijenih sastojaka.

Na ambalažama je navedeno 100 posto sastojaka, uključujući i mirise.

Mišljenja 11 500 majki JOHNSON’S® kompaniji su pomogla oblikovati i usavršiti proizvode, ali i dizajn ambalaže. Na osnovu toga došli su do ergonomskog dizajna, laganog za držanje, kao i pokazatelja uzrasta koji će roditeljima  olakšati odabir proizvoda.

Uživajte u novim Johnson’s proizvodima!

(Kidsinfo.ba)