ZANIMLJIVOSTI

Svi u subotu na Prvi Shell Transport day!

Svi u subotu na Prvi Shell Transport day!

Nemate ideju kako provesti narednu subotu u Sarajevu? Želite nešto sasvim drugačije, kako bi svi članovi porodice bili uključeni u razne zabavne aktivnosti! Orbico Shell BiH poziva vas na prvi Shell Transport Open Day u Bosni i Hercegovini, koji će se održati 12.10.2019. godine s početkom u 10.00 sati u krugu kompanije Orbico d.o.o., Sarajevo (Lužansko polje 7, Ilidža – Sarajevo).

Ilhana Hodžić, marketing menadžerica Shell maziva u kompaniji Orbico BiH otkrila je za naš portal šta su to sve pripremili za ovaj jedinstven porodični dan:

Tri su tematske cjeline. Prva je Shell transport day BiH gdje će biti izložbe kamiona, putničkih vozila, te rezervnih dijelova gdje će muški dio populacije najviše biti oduševljen. Za mališane smo pripremili vožnju autićima, crtanje, bojenje i razne maskote... A mame mogu uživati u beauty kutku.

Cilj ovog događaja, kako je Hodžić istakla, jeste da svi članovi porodice uživaju u onome što ih ispunjava.

Želimo kreirati  atmosferu u kojoj će se porodica i prijatelji dobro zabaviti, upoznati novo društvo i na kraju dana poći kući sretni i zadovoljni - poručuje Hodžić.

Događaj će pratiti KIDSInfo magazin za roditelje i izvještavati na portalu kidsinfo.ba i facebooku. Ukoliko još niste preuzeli novi broj vodiča Kidsinfo.ba, bez panike i Kidsinfo kao medijski partner tu je za Vas u subotu! Vidimo se!

(Hata Mehmedović Kidsinfo.ba)

Pročitajte i ovo;  Pišete domaću zadaću umjesto djeteta?