fbpx

Općina Centar nastavlja projekat ‘365 sport plus’

Općina Centar u suradnji s Javnom ustanovom Centar za sport i rekreaciju nastavlja i u 2020. godini s projektom ‘365 sport plus’, a cilj je omogućiti učenicima osnovnih škola s područja općine Centar da se besplatno bave sportom tokom cijele godine. 

– Mališanima će i ove godine na raspolaganju biti nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, mali nogomet i univerzalne škole sporta. Nakon kratke pauze, tokom zimskog raspusta, projekt ‘365 sport plus’ se nastavlja i u 2020. godini. Ranije prijavljena djeca mogu nastaviti s treninzima. Oni koji se nisu ranije priključili mogu to učiniti direktno na terminu, kod trenera škola sudionica projekta – navode iz Općine Centar.

Termini svake pojedinačne škole sporta u 2020. godini dostupni su na oglasnim tablama osnovnih škola i web stranicama Općine Centar Sarajevo i JU Centar za sport i rekreaciju.  

Ulaganje u sport jedan je od prioriteta Općine Centar, a u okviru ‘365 sport plus’ više od hiljadu osnovaca s područja općine Centar treniralo je različite vrste sportova, navodi se.

(Vijesti.ba/Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

Kako riješiti probleme s kožom u trudnoći na najlakši način

 
 
Prethodna priča

Kako riješiti probleme s kožom u trudnoći na najlakši način

Naredna priča

PREPORUKA KOZMETIČARKE / Vedrana Dupanović: Da bismo odabrali pravilnu kozmetičku liniju, potrebno je da odredimo trenutni tip svoje kože

Najnovije iz VIJESTI

-->